Producenci
Promocje
Klapki medyczne Wock Senses 02 (różowe)
Klapki medyczne Wock Senses 02 (różowe)
109,00 zł 89,00 zł
klapki medyczne WOCK SENSES AQUA 01
klapki medyczne WOCK SENSES AQUA 01
109,00 zł 89,00 zł
klapki medyczne WOCK SENSES AQUA 03
klapki medyczne WOCK SENSES AQUA 03
109,00 zł 89,00 zł
Polityka prywatności

POLITYKA PRYWATNOŚCI 

Poniżej znajdą Państwo informacje o zakresie i zasadach przetwarzania Państwa danych osobowych, a także o plikach cookies wykorzystywanych przez sklep mediclog.pl. Poniższe informacje opracowano w oparciu o wytyczne zawarte w Ogólnym Rozporządzeniu o Ochronie Danych z dnia 27 kwietnia 2016 r. („RODO”).

§1 ADMINISTRATOR DANYCH OSOBOWYCH

Administratorami danych osobowych są 
  1. Iwona Kałużna, NIP 6681214253, nr REGON 301986904, prowadząca jednoosobową działalność gospodarczą pod firmą: IWONA KAŁUŻNA FIRMA PRODUKCYJNO HANDLOWO USŁUGOWA "SOLLO PLUS" - wspólnik spółki cywilnej,
  2. Zbigniew Kałużny, NIP 6681235002, nr REGON 301986873, prowadzący jednoosobową działalność gospodarczą pod firmą: ZBIGNIEW KAŁUŻNY FIRMA PRODUKCYJNO HANDLOWO USŁUGOWA "SOLLO PLUS" - wspólnik spółki cywilnej
- prowadzący działalność w ramach spółki cywilnej pod nazwą: FIRMA PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWA "SOLLO PLUS" S.C.ZBIGNIEW KAŁUŻNY IWONA KAŁUŻNA z siedzibą pod adresem ul. Rubinowa 15, 62-700 Turek, NIP 6681398589, nr REGON 310301196.

§2 PRZETWARZANIE DANYCH OSOBOWYCH 

1. Aby dokonać zakupów w Naszym sklepie lub skorzystać z jego innych usług (bezpłatna usługa "Konta Użytkownika"), niezbędne będzie przekazanie nam niektórych danych osobowych. Jeśli zamierzasz założyć Konto Użytkownika oraz korzystać z naszych usług, zostaniesz poproszony o podanie nam Twoich danych osobowych.

2. W zależności od przekazanych przez Państwa zgód lub wybranego zakresu usług, Państwa dane mogą być przetwarzane w celu:

- realizacji złożonych zamówień,

- realizacji zamówionych usług, lub:

- kierowania bezpośredniej oferty handlowej i udzielania informacji o asortymencie oraz promocjach (marketing bezpośredni). 

3. Poniżej przedstawiamy listę podstaw prawnych, uzasadniających proces przetwarzania Państwa danych osobowych:

a) zgodnie z art. 6 ust. 1 lut. b RODO, podstawę przetwarzania stanowi umowa sprzedaży,

b) zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. c RODO, podstawę przetwarzania stanowi ciążący na nas jako Sprzedawcy obowiązek prawny związany z rachunkowością,

c) zgodnie z art 6 lit. a RODO, podstawę przetwarzania stanowi wyrażona Przez Państwa zgoda,

d) zgodnie z art. 6 lit.f RODO, podstawę przetwarzania stanowi prawnie uzasadniony interes Sprzedawcy, polegający na: 

- przetwarzaniu danych w celu badania satysfakcji Klientów,

- prowadzeniu marketingu bezpośredniego,

- przetwarzaniu danych celem ustalenia istnienia, dochodzenia lub obrony roszczeń Sprzedawcy,

- przetwarzaniu danych w celach statystycznych.

4. Podanie danych przez Kupującego jest dobrowolne, ale jednocześnie konieczne do skorzystania z usług sklepu, w tym do zawarcia umowy sprzedaży cz też skorzystania z bezpłatnej usługi "Konta Użykownika".  

5. Kupujący w każdym momencie może cofnąć zgodę na przetwarzanie danych osobowych.

6. Dane Kupującego podane w związku z zakupami w Sklepie będą przetwarzane do momentu, w którym:

a) na Sprzedawcy przestanie ciążyć obowiązek prawny, zobowiązujący go do przetwarzania danych Kupującego;

b) ustanie możliwość dochodzenia roszczeń przez Kupującego lub Sprzedawcę, związanych z umową sprzedaży zawartą przez Sklep;

c) zostanie przyjęty sprzeciw Kupującego wobec przetwarzania jego danych osobowych – w przypadku gdy podstawą przetwarzania danych był uzasadniony interes Sprzedawcy lub gdy celem przetwarzania była realizacja marketingu bezpośredniego,

d) cofną Państwo zgodę na przetwarzanie danych osobowych, która to zgoda stanowiła podstawę przetwarzania.

7. Sprzedawca podejmuje wszelkie adekwatne do skali ryzyka działania, mające zapewnić bezpieczeństwo zgromadzonych danych. Sklep wykorzystuje szyfrowanie w standardzie SSL.

8. Kupującemu przysługuje prawo żądania:

a) dostępu do Twoich danych osobowych,

b) żądania przeniesienia danych do innego administratora,

c) sprostowania danych osobowych,

d) danych osobowych,

e) ograniczenia przetwarzania danych osobowych.

9. Poza prawami wskazanymi w pkt. 8, Kupującemu przysługuje prawo do wniesienia w dowolnym momencie sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych:

a) z przyczyn związanych z Twoją szczególną sytuacją – wobec przetwarzania dotyczących Ciebie danych osobowych, opartego na art. 6 ust. 1 lit. f RODO (tj. na prawnie uzasadnionych interesach realizowanych przez administratora),

b) jeżeli dane osobowe są przetwarzane na potrzeby marketingu bezpośredniego.

10. W celu realizacji swoich praw, Kupujący powinien skontaktować się ze Sprzedawcą przy wykorzystaniu adresu e-mail: rodo@mediclog.pl lub w inny wybrany sposób.

11. W przypadku gdy Kupujący uzna, że jego dane są przetwarzane niezgodnie z prawem, Kupujący może złożyć skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

§ 3 PLIKI COOKIES

1. Sklep mediclog.pl wykorzystuje tzw. pliki cookies (tzw. "ciasteczka"). Ciasteczka to małej wielkości pliki, które są umieszczane na Twoim komputerze przez witryny, które odwiedzasz. Pozwalają one, podczas Twoich następnych odwiedzin tej witryny, zrekonstruować ewentualne ustawienia lub inne zmiany, które wprowadziłeś/łaś.

2. Sklep wykorzystuje pliki cookies do zapamiętywania informacji na temat Państwa wizyty w sklepie w celach statystycznych, marketingowych, ale również w celu udostępniania funkcji sklepu i ułatwiania dokonywania zakupów (np. zapamiętany koszyk zakupów). 

3. Za pomocą stosownych funkcji wykorzystywanej przeglądarki internetowej, w każdym momencie mają Państwo możliwość usunięcia plików cookies lub zablokowania wykorzystywania tych plików w przyszłości.

4. Więcej informacji na temat plików cookies można znaleźć na stronach producentów przeglądarek internetowych. 

§4 ZEWNĘTRZNI ODBIORCY DANYCH

Z uwagi na różny charakter zewnętrznych usług świadczonych na rzecz sklepu za pośrednictwem profesjonalnych podmiotów, poniżej znajdą Państwo ich katalog:

a) dostawca oprogramowania potrzebnego do prowadzenia sklepu internetowego,

b) dostawca metod płatności,

c) przedsiębiorstwo księgowo - rachunkowe,

d) hostingodawca,

e) dostawca oprogramowania ułatwiającego prowadzenie działalności (np. oprogramowanie rachunkowo -księgowe),

f) upoważnione organy publiczne - wyłącznie w przewidzianym przepisami prawa zakresie, na podstawie ustawowej legitymacji.

 

Bestsellery
obuwie operacyjne WOCK CLOG 03
obuwie operacyjne WOCK CLOG 03
148,00 zł
obuwie operacyjne WOCK CLOG 09
obuwie operacyjne WOCK CLOG 09
148,00 zł
buty medyczne WOCK NUBE 01
buty medyczne WOCK NUBE 01
137,00 zł
klapki medyczne WOCK SENSES AQUA 03
klapki medyczne WOCK SENSES AQUA 03
109,00 zł 89,00 zł
buty operacyjne WOCK CLOG 07
buty operacyjne WOCK CLOG 07
147,00 zł
buty medyczne WOCK NUBE 02
buty medyczne WOCK NUBE 02
137,00 zł
buty medyczne SUECOS ODEN WHITE
buty medyczne SUECOS ODEN WHITE
129,00 zł
Klapki medyczne Wock Senses 02 (różowe)
Klapki medyczne Wock Senses 02 (różowe)
109,00 zł 89,00 zł
obuwie operacyjne WOCK CLOG 01
obuwie operacyjne WOCK CLOG 01
148,00 zł
buty medyczne WOCK NEXO 06
buty medyczne WOCK NEXO 06
129,00 zł
buty medyczne SUECOS ODEN LIV
buty medyczne SUECOS ODEN LIV
149,00 zł
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl